Nové vzory betonových plotů pro rok 2023 | Beves
Zapomeňte na nudné šedé betonové kvádry, nejen vzory našich plotů neustále inovujeme!

Zapomeňte na nudné šedé betonové kvádry, nejen vzory našich plotů neustále inovujeme!

Doba se mění, styl se mění a vkus našich zákazníků také. Stále více lidí klade důraz na kvalitu a dlouhověkost, proto jsou betonové ploty častější volbou. O praktických kvalitách a dlouhověkosti betonových plotů či jiných výrobků z betonových desek (garáže, kotce pro psy apod.) není pochyb, ovšem na pochybách bývají lidí kvůli estetické stránce. Mnoho zákazníků je velmi překvapených nad velkým množstvím dekorů našich betonových plotů. Představa, že betonové ploty jsou chladné nevzhledné kvádry je jen mýtem. A protože se rychle přizpůsobujeme novým trendům a požadavkům spotřebitelů, často u nás naleznete nové produkty. 

Nové vzory dřeva našich betonových plotů

Naším cílem je vyrábět takové vzory, které dokonale zapadnou do rázu vaší zahrady či pozemku či ho dokonce vyzdvihnou, ale především chrání před nezvanými hosty a zvědavými pohledy kolemjdoucích. Vzory našich betonových plotů imitují kameny, pozemek tím získává nádech luxusu. Na přání zákazníků jsme k dekoru kamene připravili nabídku betonových plotů s dekorem dřeva, a to jednostranně i oboustranně s otiskem. Dřevěné ploty vyžadují velkou údržbu a betonový plot s dekorem dřeva může být jednoduchou cestou, jak mít útulnou zahradu, sjednocenou v jednom stylu.

Betonový plot se dřevěným vzorem

Lamely se vzhledem dřeva tvoří zajímavé oplocení

Betonové ploty v podobě „dřevěných“ lamel jsou velmi oblíbené. Plné lamely zajišťují dokonalé soukromí, ovšem existuje mnoho zákazníků, kteří mají rádi přehled o okolí jejich domů, zahrad či firem. Průhledná lamela bez vzorování patří mezi naše novinky inspirované přáním zákazníků. 

Součástí betonových lamelových plotů je také sloupek se vzhledem dřeva jednostranně nebo otisk z druhé strany.

Betonový plot - dřevěné lamely
Betonový plot - dřevěné lamely

Desky k pletivu

Deska soklová s délkou 250 cm, ideální pod pletivo, je další novinkou, kterou můžete objevit v našem bohatém sortimentu. 

Nové barvy betonových plotů

Šedá sice je standardní barvou betonu, ovšem naše betonové ploty připomínají kamenné ploty. Velkou inovativní novinkou je přidání barev grafitové a hnědé ke každému betonovému plotu, který na našich stránkách objevíte. Je jen na fantazii a vkusu každého zákazníka, jak barvu sladí například s barvou zahradního nábytku, pergoly atd. Odlišné barvy jsou za příplatek 125 Kč, bez DPH.

Betonový plot - barva grafitová

Lepší a vychytanější desky na oblíbené vyvýšené záhony

Není pochyb o tom, že vyvýšené záhony na základě betonových plotů, si získávají stále větší oblibu. A protože chceme, zejména starším lidem, jejich zahradničení ještě více zpříjemnit a ulehčit, přidáváme do nabídky nové speciální desky pro vyvýšené záhony.

Nové desky jsou nejen pevnější, ale především snadněji sestavitelné. K jejich jednoduchému sestavení není potřeba betonování, což uvítá mnoho zákazníků. 

Betonové desky určené k vytvoření vyvýšených záhonů můžete vybírat z několika dekorů a barev: štípaný kámen nebo dřevo; barvy šedá, pískovec, grafit, hnědá dle vašeho přání a preferencí, s příplatkem 10 % za obarvení do pískovce nebo 20 % za barvu hnědou a grafit.

Betonové desky pro vývýšený záhon

Snažíme se vyslyšet i nestandardní poptávky a přání zákazníků, proto nás neváhejte kontaktovat i s požadavky, které na našich stránkách neobjevíte. Pokusíme se společně najít řešení.

VŠECHNY VÝŠE UVEDENÉ PRODUKTY BUDOU BRZY DOSTUPNÉ V ONLINE KALKULAČCE CENY PLOTU